Mindegaver og mindeindsamlinger

En meningsfuld måde at sige farvel på til en kær slægtning eller en god ven

De seneste mindeindsamlinger

Margrethe Jørgensen

Til mindet om Margrethe.Ønsket er at støtte...

Birger Groth Larsen

Birger Groth Larsen

Erna Lundsgaard Madsen

Ved Erna Lundsgaard Madsens begravelse

Hanne Merethe Lyngholt Munkgaard

Siden Hanne var 19 har hun levet...

Claus Nørgaard Christiansen

Claus ville være fyldt 55 år i...

Henrik Ellerbæk

Til minde om Henrik Ellerbæk

Henrik Leuenhagen

I hukommelse af en fantastisk mand og...

Henrik Halkjær

Til minde om vores elskede søn, bror,...

Svend Madsen

Til minde om Svend Madsen

Jes Voight

Til minde om mand, far, svigerfar, morfar...

Velkommen til

Hvis du overvejer at oprette en mindeindsamling eller give en mindegave, siger vi af hjertet tak. At give i mindet af en elsket er en meningsfuld måde at ære deres liv på.

Når du støtter Hjerteforeningens arbejde ved at oprette en mindeindsamling eller give en mindegave, er du med til at redde liv og gøre livet bedre for de 524.000 danskere, der lever med hjertesygdomme. Din hjælp er med til at finansiere vores livsvigtige arbejde.

Her på siden kan du læse mere om mindeindsamlinger og mindegaver.

Hvis du ønsker hjælp til, hvordan du opretter en mindeindsamling eller køber en mindegave, kan du altid kontakte os på mindeindsamling@hjerte.dk eller over telefonen på +45 7025 0000 fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-15.

Om mindeindsamlinger

Hvad er en mindeindsamling?

En mindeindsamling er en personlig indsamlingsside, hvor du og andre kan skabe en varig hyldest til en elsket gennem donationer til hjertesagen. Din indsamlingsside kan med fordel bruges til en begravelsesindsamling og kan oprettes på få minutter.

Udover at fungere som en varig hyldest til en kær slægtning eller en god ven, vil din mindeindsamling åbne døren for at personer, der deler dit savn, kan tage afsked på en meningsfuld måde.

Donationerne til din indsamling vil gå ubeskåret til Hjerteforeningens livsvigtige arbejde. Midlerne fra mindeindsamlingerne hjælper Hjerteforeningen med at kæmpe for det hjerte, der slår i os alle. Læs mere herom i fanen 'Hvad går mindemidlerne til?'.

Hvis du ønsker at give gæsterne til en begravelse eller en bisættelse mulighed for at donere til hjertesagen i mindet af den afdøde, kan du med fordel oprette en indsamlingsside til dette formål.

Du vil altid kunne 'lukke' eller slette din mindeindsamling, hvis du ønsker det.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt og hurtigt at oprette en mindeindsamling. Vi har lavet en guide, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang.

Først trykker du på knappen 'OPRET EN MINDEINDSAMLING' øverst på siden.

 

Dernæst udfylder du navn på den person, du ønsker at mindes og evt. fødselsdag, dødsdato og begravelses/bisættelsesdato.

 

Herefter kan du skrive den tekst, der vil stå på din indsamlingsside. Her kan du beskrive, hvorfor du samler ind til hjertesagen på vegne af personen, der er gået bort. Der er plads til at skrive, hvad den afdøde betød for dig, en anekdote du holder nær eller noget tredje du har på hjertet.

Som det næste vil du blive bedt om at oprette en bruger, så du kan administrere og redigere i din mindeindsamling. Når du er logget ind på din nye bruger kan du redigere din mindeindsamling.

 

På din mindeindsamlingsside kan du tilføje et billede af den person, som mindeindsamlingen er oprettet til minde om. Du kan tilføje op til to billeder. Der er plads til et kvadratisk billede i øverste venstre hjørne af siden, og der kan indsættes et billede (eller en video) lige under beskrivelsen.

 

Når du har fulgt disse fem trin, er du klar til at dele din nye mindeindsamling med venner og bekendte. Det gør du ved at kopiere internetadressen til din indsamlingsside ind i en SMS eller e-mail, som du kan sende - eller ind i et opslag, som du kan slå op på Facebook.

Læs gerne de råd vi har samlet til dig i fanen 'Gode råd til din mindeindsamling'.

Hvis du ønsker hjælp med oprettelse af en mindeindsamling kan du altid kontakte os på mindeindsamling@hjerte.dk eller over telefonen på +45 7025 0000 fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-15.

Om mindegaver

Hvad er en mindegave?

En mindegave er en donation til hjertesagen til minde om en kær slægtning eller en god ven. Mindegaver gives oftest i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse og er en meningsfuld måde at sige farvel på.

Når du køber en mindegave får du et kondolencekort tilsendt via mail, som du kan give til de pårørende ved en begravelse eller bisættelse.

De penge, som du donerer til Hjerteforeningen i form af en mindegave, går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde - herunder forskning i hjerte-kar-sygdomme og rådgivning og støtte til patienter og pårørende. Ved at give en mindegave hjælper du Hjerteforeningen med at kæmpe for det hjerte, der slår i os alle. Læs mere om Hjerteforeningens arbejde i fanen 'Hvad går mindemidlerne til?'.

 

Hvordan køber jeg en mindegave?

Det går nemt og hurtigt at købe en mindegave. Du følger blot disse fem trin.

 

Først trykker du på knappen 'GIV EN MINDEGAVE' øverst på siden.

 

Dernæst udfylder du navn på den person, du ønsker at mindes, vælger et kondolencekort og skriver den besked, der skal stå i kortet.

 

Herefter kan du vælge det beløb, som du ønsker at donere til Hjerteforeningen. Dette beløb vil fremgå af kondolencekortet. Når du har gennemført betalingen, vil du modtage en kvittering via mail. Senest et kvarter efter betalingen vil du modtage dit kondolencekort i en separat mail.

 

Du kan printe kondolencekortet på en almindelig hjemmeprinter. Kortet fylder en almindelig A4-side. Når du har printet det, kan du folde papiret på midten over langs, så forsiden vender ud af. Fold det derefter igen på midten. Du har nu et kort i et A6 format.

 

Det færdigfoldede kondolencekort kan du medbringe til begravelsen eller bisættelsen.

 

Hvis du ønsker hjælp til, hvordan du køber en mindegave, kan du altid kontakte os på mindeindsamling@hjerte.dk eller over telefonen på +45 7025 0000 fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-15.

 

Kondolencekortene

Hjerteforeningens ambassadør, Louise Dorph, står bag de kondolencekort, som du kan vælge imellem, når du køber en mindegave.

 

 

 

 

 

 

 

Louise har både fotograferet, malet og tegnet de fine og sanselige kort, der alle er skabt i en kærlighed til naturen, livet og døden. Sidstnævnte, siger Louise, er en smerte vi alle skal opleve og genopstå fra. Ikke kun i religiøs forstand, men også som efterladt, hvor man på et tidspunkt rejser sig og finder lyset og livet igen.

”Jeg mistede min far som 8-årig og har selv haft en hjertesyg søster og mor, så jeg har altid levet med savnet og frygten for at miste. I naturen har jeg fundet min indre ro og et sted, hvor jeg kan mindes min far".

Hjerteforeningen siger af hjertet tak til Louise Dorph for hendes beundringsværdige arbejde for hjertesagen. Læs mere om Louise her: http://louisedorph.dk/

Hvad går mindemidlerne til?

Når du køber en mindegave eller opretter en mindeindsamling, går pengene til vores helhjertede indsats for hjertesagen.

Hjerteforeningen forsker i hjerte-kar-sygdomme samt forebygger og rådgiver hjertepatienter og deres familier. Derudover udfører Hjerteforeningen oplysningsarbejde og sundhedspolitisk arbejde inden for hjerteområdet.

Hvert år bruger vi ca. 30 millioner kroner på forskning i hjerte-kar-sygdomme. I 2019 gik hver fjerde krone som Hjerteforeningen modtog til forskning.

Udover det vigtige forskningsarbejde samarbejder Hjerteforeningen med kommuner, hospitaler, fagfolk og frivillige, for at patienter og pårørende kan modtage den mest effektive støtte og rådgivning.

Du kan møde Hjerteforeningen i hele landet - bl.a. i vores 92 lokalforeninger, 4 motionsklubber samt 3 nationale patientklubber.

Her kan du læse mere om vores forskning, sundhedspolitiske arbejde, og rådgivningstilbud.

Gode råd til din mindeindsamling

Familie og venner - Det kan være en god idé at bede om en hjælpende hånd fra familie og venner. De vil sikkert gerne hjælpe til med mindeindsamlingen. Det kan de gøre ved at dele mindeindsamlingen med deres bekendte eller hjælpe til med at administrere indsamlingssiden.

 

De sociale medier kan blive dit eget støttenetværk - Brug et socialt medie som facebook til at række ud og til at fortælle om din mindeindsamlingsside. Måske kendte mange af dine venner den person, som du samler ind for. Ellers har flere af vores venner og bekendte, som vi er i kontakt med over de sociale medier, selv oplevet at miste én de holder af pga. hjerterelaterede årsager.

 

Et alternativ til blomsterne - Du kan opfordre gæsterne til begravelsen eller bisættelsen til at donere penge til din indsamling som et alternativ til at komme med blomster. Ved at give blomster til en begravelse udtrykker man kærlighed og værdsættelse for den person, man har mistet. På samme måde kan en donation til hjertesagen være en meningsfuld måde at sige farvel på.

 

Dødsannoncen kan fortælle om din indsamling - Hvis du har i sinde at få en dødsannonce trykt, kan du i dødsannoncen opfordre til, at hjerteforeningen betænkes. Til dette kan du f.eks. anvende følgende format:

 

   • Det er familiens ønske, at Hjerteforeningen betænkes via www.hjerteminder.dk - Hvis du ønsker at henvise direkte til din indsamlingsside, kan du skrive din mindeindsamlings internetadresse i stedet for www.hjerteminder.dk.
   • I stedet for blomster ønskes det, at Hjerteforeningen betænkes via www.hjerteminder.dk - Hvis du ønsker at henvise direkte til din indsamlingsside, kan du skrive din mindeindsamlings internetadresse i stedet for www.hjerteminder.dk.

 

Hold liv i din indsamlingsside - På din indsamlingsside kan du løbende skrive opdateringer og skrive tak til de personer, der donerer. Dette anbefaler vi at gøre, så din indsamlingsside bliver holdt i live. En anledning til at skrive en opdatering på din indsamlingsside kunne f.eks. være:

 

   • Hvis du kommer i tanke om et minde om personen, du har oprettet indsamlingen for, som du gerne vil dele med de personer, der besøger siden.
   • Hvis du vil udtrykke taknemmelighed for det beløb, som din indsamling er nået op på.
   • Hvis du ønsker at mindes den afdøde på deres fødselsdag ved at skrive nogle ord på indsamlingssiden.

 

Find frem til fællesskaberne - Led efter de forskellige omgangskredse, som den afdøde satte pris på. Et godt sted at begynde kunne f.eks. være en motionsklub, et kor eller et andet fællesskab, som den afdøde var en del af. Her vil du møde mennesker, der deler dit savn og som kan være interesserede i at støtte din mindeindsamling.

 

Mist ikke modet - Nogle indsamlinger samler store beløb ind til hjertesagen, mens andre samler mindre beløb ind. Her hos Hjerteforeningen er vi taknemmelige for hver eneste krone, der kommer hjertesagen til gode - og vi er frem for alt taknemmelige for den meningsfulde intention, der lå til grund for, at du valgte at oprette en mindeindsamling.

Vilkår og betingelser

Det er muligt at oprette en indsamling eller give et bidrag til en indsamling til fordel for Hjerteforeningen, CVR-nummer 10394228, gennem indsamlingsplatformen BetterNow.

Følgende vilkår og betingelser gælder for en hver brug af hjemmesiden, indsamlingsplatformen og dens serviceydelser.

Beskrivelse af aktiviteter

1.1 Oprettelse af indsamlingsside

Alle kan blive indsamlere ved at oprette en indsamlingsside. Når du har valgt et projekt, laver du din egen personlige indsamlingsside med tekst, billede/video, et mål for hvor meget du vil indsamle, samt en dato for hvornår indsamlingen slutter. Når du er klar, deler du indsamlingssiden med andre, så de kan støtte din indsamlingsside med gaver til det projekt, du har valgt. Du kan til enhver tid ændre tekst, billede/video, mål og slutdato på din indsamlingsside.

1.2 Bidrag

Når du giver et bidrag til en indsamlingsside, vil dit bidrag blive sendt direkte til Hjerteforeningen og blive øremærket til det projekt, der er vist på indsamlingssiden.  

Efter du har afgivet dit bidrag, modtager du en e-mail som bekræftelse på modtagelsen af bidraget.

2. Sikkerhed ved donationer

Kreditkortoplysninger håndteres af vores betalingsudbydere, der er blandt de ledende udbydere af online-betaling i verdenen. Vores løsning overholder de højeste PCI-standarder, og al kommunikation vedrørende penge og kortoplysninger er krypterede.

3. Refundering af donationer

Alle donationer er endelige, medmindre ekstraordinære omstændigheder kan bevises. Det kan være svigagtig brug af dit kreditkort, hævekort eller tilsvarende kort. Hvis dit betalingskort er blevet misbrugt, så kontakt os hurtigst muligt på quanhn@hjerteforeningen.dk

4. Varemærke og copyright

Navnet ”Hjerteforeningen” og tilhørende logo er ejet af Hjerteforeningen og må ikke benyttes eller kopieres af andre uden samtykke fra Hjerteforeningen.

Alt indhold på Hjerteforeningens hjemmside, profilsside på BetterNow og tilknyttede sider er ejet af Hjerteforeningen og må ikke benyttes eller kopieres af andre uden samtykke.

5. Brugerens materiale

Du giver Hjerteforeningen tilladelse til at anvende alt materiale og alle meddelelser du uploader, i forbindelse med brug af hjemmesiden, til promovering af den enkelte indsamling, indsamlingsplatformen eller Hjerteforeningens arbejde generelt. Som eksempel kan Hjerteforeningen anvende et skærmprint af din indsamlingsside til promovering af indsamlingsplatformen.

6. Forbudte aktiviteter

Du indvilliger i at handle forsvarligt og lovligt, når du bruger hjemmesiden.

Hjemmesiden må ikke anvendes til ulovlige formål eller på andre måder, der forventeligt kan skade andre personer.

Hjemmesiden er tiltænkt almene brugere af internet, og er ikke målrettet børn på nogen måde. Børn under 13 år er forbudt brugen af denne hjemmeside.

Du indvilliger i ikke at bruge hjemmesiden til følgende:

Udgive indhold, der indeholder vold eller kan være stødende, eller der indeholder link til nogen former for pornografisk materiale.

Udgive eller reklamere for oplysninger, som du ved er falske eller misvisende, eller der fremmer illegale aktiviteter eller voldelig, truende, sjofel, ærekrænkende eller injurierende adfærd.

Udgive indhold, der er krænkende og fremmer racisme, fordomme, had eller på nogen måde forvolder skade på en hvilken som helst gruppe eller enkeltindivid

Efterligne nogen person eller virksomhed.

Benytte serviceydelserne til noget illegalt formål, kriminel eller skadevoldende handling, herunder, men ikke begrænset til, børnepornografi, bedrageri, ulovlig handel med sjofle materialer, chikane, forfølgelse, afsendelse af uønsket post og chatbeskeder (spamming og spimming), afsendelse af virus eller andre skadelige filer, krænkelse af copyright, krænkelse af patent eller tyveri af forretningshemmeligheder.

Uploade, vise på hjemmesiden eller i forbindelse med hjemmesiden bruge nogen materialer, der på nogen måde krænker copyright, andre immaterielle rettigheder eller tredjeparts ejendomsret, eller der på anden måde måtte gøre Hjerteforeningen forpligtet til at betale erstatning til nogen tredjepart.

Uploade, udgive, e-maile, overføre eller på anden måde tilgængeliggøre uopfordret eller uautoriseret annoncering, reklamemateriale, uønsket post, spam, kædebreve eller nogen anden form for anmodning.

Afholde lotterier eller andre spilleaktiviteter.

7. Erstatningsansvar

Det er ikke Hjerteforeningens ansvar at bekræfte sandheden af de oplysninger, der er givet af indsamlere, bidragsydere eller enhver anden bruger af hjemmesiden.

Hjerteforeningen kan ikke holdes ansvarlig for nogen oplysninger, bekræftelse eller udtalelse på hjemmesiden af indsamlere, bidragsydere eller enhver anden bruger af hjemmesiden.

8. Opsigelse og deaktivering

Hjerteforeningen kan, med eller uden grund, og uden forudgående meddelelse, opsige din konto samt lukke din adgang til hjemmesiden.

Uden at begrænse det ovenstående vil følgende føre til Hjerteforeningens opsigelse af din brug af hjemmesiden:

Overtrædelse eller misbrug af disse vilkår og betingelser

Anmodninger fra retshåndhævende myndigheder eller offentlige myndigheder

En anmodning fra dig

Uventede tekniske forhold eller problemer

Lange perioder uden aktivitet

Du indvilliger i, at alle opsigelser sker efter Hjerteforeningens skøn, og at Hjerteforeningen ikke er ansvarlig over for dig eller nogen tredjepart for opsigelsen af din konto eller din adgang til hjemmesiden. Opsigelsen af din konto vil medføre deaktivering af alle indsamlingssider, der er forbundet med kontoen. Hvis årsagen til, at Hjerteforeningen opsagde din konto, bliver løst, kan kontoen og alle indsamlingssider forbundet hermed genaktiveres.

Du har som indsamler altid mulighed for at deaktivere og/eller slette din indsamlingsside.

9. Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning.

Enhver tvist vedrørende disse vilkår og betingelser afgøres efter dansk ret ved den relevante danske domstol.

10. Ændring af vilkår og betingelser

Hjerteforeningen forbeholder sig ret til enhver tid at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Foretages der ændringer, vil de træde i kraft med øjeblikkelig virkning. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at være opmærksom på ændringer af vilkårene og betingelserne.

Hvordan opretter jeg en mindeindsamling?

Det er nemt at oprette en mindeindsamling. 

Klik på knappen "OPRET EN MINDEINDSAMLING" øverst på siden for at oprette en mindeindsamling og følg derefter instruktionerne.

Når du har oprettet din mindeindsamling, kan du begynde at dele den i dit netværk, og du kan til enhver tid logge ind og redigere den. Du kan altid 'lukke' din mindeindsamling eller slette den helt, hvis du ønsker det.

Hvem kan oprette en mindeindsamling?

Alle kan oprette en mindeindsamling. Hvis du ikke selv er en af de nærmeste pårørende, anbefaler vi, at du kontakter de nærmeste pårørende, inden du opretter mindeindsamlingen.

Hvordan kan jeg redigere min mindeindsamling?

Du kan redigere din mindeindsamling ved at gå ind på din mindeindsamlingsside og logge ind. Herefter trykker du på ‘rediger mindeindsamling’ i menuen i toppen af venstre side.

Du kan ændre beskrivelsen og opdatere informationerne om den person, du samler ind for. Hvis du ønsker inspiration til hvad du kan skrive, kan du læse hvad andre har skrevet på deres mindeindsamlingssider.

Det kan være en god idé at tilføje et billede af den person, som mindeindsamlingen er oprettet til minde om. Du kan tilføje op til to billeder. Der er plads til et kvadratisk billede i øverste venstre hjørne af siden, og der kan indsættes et billede (eller en video) lige under beskrivelsen.

Hvordan skriver jeg en opdatering på min mindeindsamlingsside?

Opdateringer er små beskeder fra dig, som kan læses på din mindeindsamlingsside, hvor man også kan se de donationer, der er kommet til din mindeindsamling.

Alle, der har doneret til mindeindsamlingen, vil blive underrettet om nye opdateringer via e-mail. Du kan f.eks. skrive en opdatering, når du har noget på hjertet, eller hvis du vil sige tak for donationer.

For at skrive en opdatering skal du først gå til din mindeindsamlingsside og dernæst logge ind. Når du er logget ind, vil du finde et lille tekstfelt oven over donationsoversigten. Det er her, du kan skrive en ny opdatering.

Hvordan kan jeg 'lukke' eller slette min mindeindsamling?

Du kan altid lukke eller slette din mindeindsamling. Du kan gøre dette, når du er logget ind og er på din mindeindsamlingsside. Klik på knappen ‘Flere valgmuligheder’ og vælg 'Luk mindeindsamling' eller ‘Slet mindeindsamling.’

Hvis du lukker din mindeindsamling, vil den ikke kunne modtage nye donationer, og du vil ikke modtage flere e-mails fra os vedrørende mindeindsamlingen. En lukket mindeindsamling vil stadig eksistere, men kan kun findes via et direkte link.

Hvis du sletter din mindeindsamling, vil den være væk for altid - både for dig og for alle, der har doneret til den.

Jeg har modtaget kontanter, hvad gør jeg med dem?

Vi vil opfordre dig til at overføre beløbet med dit eget kreditkort til din mindeindsamling. Det kan du gøre via din mindeindsamlingsside.

Hvordan modtager jeg mit kondolencekort, når jeg har købt en mindegave?

Du modtager dit kondolencekort på e-mail et kvarters tid efter, at du har gennemført din donation. Din kvittering for din donation vil komme i en separat email.

Kondolencekortet er vedhæftet e-mailen som en PDF-fil, du kan printe og folde som et kort.

Jeg har ikke modtaget mit kondolencekort, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget dit kort, kan det være fordi, du har lavet en fejlindtastning, da du skulle oplyse din e-mailadresse. Du kan også prøve at tjekke din spam-mappe, for at se om kondolencekortet ligger der.

Hvis du ikke har modtaget dit kondolencekort efter 15 minutter, så skriv til os på mindeindsamling@hjerte.dk. Så vil vi sørge for, at det bliver sendt til dig.

Hvordan printer og folder jeg mit kondolencekort?

Du kan printe kondolencekortet på en almindelig hjemmeprinter. Kortet fylder en almindelig A4-side. Når du har printet det, kan du folde papiret på midten over langs, så forsiden vender ud af. Fold det derefter igen på midten. Du har nu et kort i et A6 format.

Kirsten og Birgit valgte at lave deres egen mindeindsamling. Læs deres historie her

Andre måder at støtte på

For et årligt kontingent får du medlemskab i Hjerteforeningen.
Har du lyst til at støtte os yderligere, har du mulighed for at tilføje et månedeligt beløb udover det årligt kontingent. Beløb udover kontingentet får du skattefradrag for.

Arv og testamente

Indtægter fra arv udgør et af de vigtigste bidrag til Hjerteforeningen. Uden den støtte, vi får fra arv, var det ikke muligt for os at bekæmpe hjerte-kar-sygdomme i Danmark. Arven gør en stor forskel. Din fremtidige støtte sikrer Hjerteforeningens livsvigtige arbejde med at forebygge hjerte-kar-sygdomme, reducere antallet af dødsfald og forbedre livskvaliteten for alle dem, der allerede er syge.

Spil med i Hjertelotteriet og vær med i lodtrækningen om skattefri pengepræmier eller én af de mange andre dejlige præmier. Hele overskuddet fra lotteriet går til forskning, forbyggende arbejde og patientstøtte inden for hjerteområdet. Sidste år har vi således givet næsten 22 millioner kroner i støtte til 26 vigtige forskningsprojekter. Det kan vi kun gøre med hjælp fra dig og andre, der støtter os – f.eks. ved at spille med i vores lotterier.

markér en mærkedag

En gave fra dig kan være en smuk måde at markere en særlig anledning på og samtidig vil det være et værdifuldt bidrag til Hjerte-foreningens livsvigtige støtte til bl.a. forskning i hjerte-kar-sygdomme.

Som hjertepatient eller pårørende tilbyder Hjerteforeningen dig helt uforpligtende 6 måneders gratis adgang til vores tilbud, muligheder og rabatter.

fonde og legater

En fond eller et legat kan vælge at bidrage med en donation til et specifikt projekt eller en aktivitet eller bidrage til Hjerteforeningens generelle arbejde inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Har du brug for hjælp?

Eller har du spørgsmål? På vores selvbetjeningsside, kan du ændre din andresse, læse om fradragsregler, opsige dit medlemskab eller andre ting

Har du brug for hjælp kan du altid kontakte vores medlemsservice man-torsdag mellem kl 10-14 på 70 25 00 00 eller på medlem@hjerteforeningen.dk