Mere du selv kan gøre for at støtte hjertesagen

Group of people on peak mountain  climbing helping team work , success concept

Bliv sponsoreret

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de omkring 524.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. Hvis du vil støtte vores kamp, kan du med fordel oprette en egenindsamling med en personlig indsamlingsside.

Du kan f.eks. indsamle midler ved at række ud til dit netværk og fortælle om en aktivitet du vil gennemføre - der kan være sjov eller udfordrende - og spørge om de vil sponsorere dig ved at støtte din egenindsamling.

Idéer til en aktivitet kunne være at udfordre dig selv med en lang gåtur som Mathias, at lave en god gerning eller klæde dig ud på arbejdet.

adult and child hands holiding red heart, health care love, give, hope and family concept

Giv et bidrag

Vi kæmper for en verden fri for frygten for hjerte-kar-sygdomme. Med støtte fra dig og andre har vi gjort store fremskridt, men vi er ikke i mål endnu.

Når du støtter Hjerteforeningen, kan du få skattefradrag fra første krone.

GIV ET BIDRAG HER.

Senior couple looking happy against gray background. Positive emotion, embracing and senior love concept.

Bliv medlem

I Hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned.

Som medlem er du med til at støtte Hjerteforeningens arbejde på et månedligt basis. Du har mulighed for at oprette et personligt medlemskab eller et parmedlemskab.

BLIV MEDLEM HER.