Lav en indsamling med kollegaerne

Bring kollegaerne sammen for at samle ind til Hjerteforeningen. Når I samler ind sammen, støtter I hjertesagen, mens I styrker fællesskabet på arbejdspladsen og opfrisker hverdagen med lidt underholdning.

Her på siden kan du læse om forskellige idéer til aktiviteter, I kan organisere på arbejdspladsen i forbindelse med en indsamling.

Det er nemt at komme i gang med jeres egen indsamling. Det tager få minutter at oprette en indsamlingsside, og så er det ellers bare at få fortalt andre kollegaer om jeres indsamlingsevent, så så mange som muligt kan deltage.

Oat flakes, seeds and bran in spoons

Bagedyst på kontoret

Organisér en bagekonkurrence blandt dine kollegaer. Deltagerne i konkurrencen bager deres yndlingskage og tager den med på arbejde, hvor andre kollegaer kan prøvesmage og stemme på deres favorit.

Gør det til en sjov konkurrence med afstemning og evt. præmie!

Du kan fortælle kollegaerne, at man skal donere et frivilligt beløb til hjertesagen inde på din personlige indsamlingsside, hvis man ønsker at deltage i arrangementet.

Hvis du mangler inspiration til sunde opskrifter, kan du finde dem i Hjerteforeningens store opskriftsunivers.

Group of smiling women attending a training. Focus on the female teacher's hand.

Auktion på kontoret

Hvis der er mange på din arbejdsplads, er der gode chancer for, at der findes mange skjulte talenter.

Hæng et ark op, hvor kollegaer kan tilbyde en gratis 30 minutters lektion i strikning, guitarspil eller noget helt tredje, som de er dygtige til.

Sæt det hele på auktion, så andre kollegaer kan byde på de forskellige lektioner.

Når dagen er ovre, vil I have samlet en masse penge sammen til hjertesagen og have styrket jeres fællesskab.