Lav en indsamling med din klub eller forening

Bring medlemmerne af din klub eller forening sammen for at samle ind til Hjerteforeningen. Når I samler ind sammen, støtter I hjertesagen, mens I styrker fællesskabet i klubben eller foreningen og samler jer om en ny aktivitet.

Her på siden kan du læse om forskellige idéer til aktiviteter, I kan organisere i forbindelse med en indsamling.

Det er nemt at komme i gang med jeres egen indsamling. Det tager få minutter at oprette en indsamlingsside, og så er det ellers bare at få fortalt andre medlemmer af klubben eller foreningen om jeres indsamlingsevent, så så mange som muligt kan deltage.

spits and corn on the cob on a barbecue grill. In the background, out of focus, a family with two children.

Sammenskudsgilde!

En idé til en indsamlingsidé for jeres klub eller forening kunne være det klassiske sammenskudsgilde.

Invitér alle medlemmer til en aften, hvor sunde madvaner og fællesskabet er i fokus.

Hvert medlem kan tilberede sin yndlingsret i en hjertesund udgave, og tage retten med til jeres sammenskudsgilde.

Fortæl evt. medlemmerne i jeres klub eller forening om Hjerteforeningens store opskriftsunivers, hvor de kan finde inspiration til sunde opskrifter.

Hvis I er heldige, gemmer der sig en lille kok i flere af medlemmerne af jeres klub eller forening. Et sammenskudsgilde kan byde på mange glædelige overraskelser - særligt for sammenholdet i din klub eller forening.

Du kan fortælle de andre, at man skal donere et frivilligt beløb til hjertesagen inde på din personlige indsamlingsside, hvis man ønsker at deltage i sammenskudsgildet. På den måde kan jeres arrangement fungere som en indsamling til fordel for hjertesagen.

Seniors spending a great time all together at home

Quiz-aften

Har I haft nogle sjove oplevelser sammen som forening eller klub? Hvorfor ikke lave en quiz-aften til fordel for hjertesagen med spørgsmål om sjove ting, I har oplevet sammen? Det kan nemt blive til en mindeværdig aften!

Nogle eksempler på spørgsmål, der kunne være sjove at have med, er:

"Hvem dukkede op til træning på en forkert ugedag?" eller:

"Hvem sang højest under fællessang til sidste generelforsamling?"

Alternativt kan man altid hive fat i de gamle klassikere: musik-quizzen, historie-quizzen eller film-quizzen, der med garanti kan føre til en god aften for jeres klub eller forening.

Du kan fortælle de andre, at man skal donere et frivilligt beløb til hjertesagen inde på din personlige indsamlingsside, hvis man ønsker at deltage i arrangementet.